Nieuw! De WallTrailer

NIEUW! WALLTRAILER

OVR aanhangwagens - WallTrailer plooibare aanhangwagen

 

Beste klant,

vanaf 01 december 2016 kunt u bij ons terecht voor de aankoop van een originele WallTrailer, de revolutionaire opplooibare aanhangwagen.  Deze aanhangwagen is gemakkelijk op te bergen, heeft een MTM van 750 kg en kan voor allerlei klussen gebruikt worden.  Zowel een bezoek aan het containerpark als het dumpen van steenpuin zijn taken die u met de WallTrailer kunt doen.  Vanwege zijn uniek kip-systeem kunt u ook een voertuig oprijden in gekipte toestand, via het achterbord, waardoor u geen extra oprij-platen nodig heeft.

Lees meer op onze WallTrailer pagina!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ov-r.be/2016-11-21-walltrailer-nieuw-te-koop-bij-ovr-aanhangwagens-officiele-dealer/

Close
Share
Tweet
Share